Candan Merzeci Ortaokulu

Vizyon: Vizyon; bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Bir başka deyişle geleceğin resmidir. Vizyonumuz; Candan Merzeci Ortaokulu´nu, okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Misyon;bir kurumun varlık sebebidir. Niçin varız sorusunun cevabıdır. Bir ilköğretim kurumu olarak varlık sebebimizi Türk Milli Eğitiminin ve ilköğretiminin amaçlarından almaktayız. Misyonumuz; Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ.

Saatler:
Isınma: Klima