Veli Akademisi Eğitimleri: Bağımlılıklardan Korunma - Bilinçli Teknoloji Kullanımı

07.11.2022 157

Candan Merzeci Ortaokulu Veli Akademisi eğitimleri;okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek, çocuğun eğitim ve gelişim süreçleriyle ilgili olarak velileri bilgilendirmek, sorumluluğunun bilincinde bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Candan Merzeci Ortaokulu'nda  öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik hazırlanıp uygulanan okul merkezli veli eğitim projesidir.

Proje kapsamında eğitim konularından olan "Bağımlılıklardan Korunma - Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konusu 09 Kasım Çarşamba günü saat: 14:00'te okul konferans salonunda gerçekleşecektir. Eğitim, Yeşilay Danışmanlık Merkezi'nden Sosyal Hizmetler Uzmanı Yıldız KOYUN tarafından gerçekleştirilecektir.

07-11-2022